..Ja..
Anotace: ..zabudla som sa predstaviť..
Kto som ja?
Vlasy ako havran čierne mám,
môj pohľad prenikne ti do duše.
Ruky, tie sú jemné rady hladia,
pery..tie bozkajú ťa nežne.
A čo duša? To je kniha!
Čítaj vo mne! Listuj!
Sú tam ešte prázdne stránky,
pár riadkov mi tam vpisuj.
Namaľuj mi do nej dúhu
a vymaž z nej bolesť!
Zatmeľ dieru v mojom srdci,
zabudnúť chcem! Od dnes !
:-)
Komentáře (1)
Komentujících (1)