Anotace: Tato básnička je pro herce a zpěváka Patrika Stoklasu,který dne 23.10 2004 za tragických okolností odešel z našeho světa:(
Je to moc hezky napsané...Na to,že jsi tak mladá,to je opravdu obdivuhodný výkon a určitě se ti tvá dráha spisovatelky podaří...:)
09.10.2005 18:50:00 | Sawati
Po přečtení vzkazu v diskuzním fóru jsem se mrkla, jak to teda "u Tebe" vypadá..:)
Ostatní básničky mi většinou přišly všechny velmi podobné, ale tahle mě zaujala nejvíc.
Opravdu zajímavé, víc podobných (ale ne tak doslova) bych si ráda přečetla..:)
06.10.2005 21:23:00 | Kozojed