Scénář pro život
Anotace: Pokud by jste měli nějaký návrhy na název, tak mi ho napište. DIK
Co se to stalo
Nějaká změna
Byl to jen sen
A tohle je ozvěna
Jsou věci jinak
A náhle změnily se
Nebo jen realita se snem prohodily se
Jsem jenom divák
A tohle je hrou
Co jsem si napsal rukou svou
Napsal ji tušíc
Kdo měl by v ní hrát
Však hercům se nechce
Šli radši spát
Komentáře (2)
Komentujících (2)