MODRÁ
Anotace: O nejkrásnější barvě . . . .
Modrá je barva jakou má nebe,
modrou ti řeknu, že chci pouze tebe.
Modrá je barva moc krásná,
modrá je myšlenka spásná.
Modrá ta je v zemi zdejší,
ze všech barev nejkrásnější.
Komentáře (2)
Komentujících (2)