:D Tak to je recht! Občas svoji sestru-kámošku nejradši naoko škrtím, ale stejně ji mám ráda. Jsme kámošky dlouho...
01.06.2007 21:26:00 | Lostris Queen
Přátelství je někdy víc než láska,toť jediné co k Tomuto mohu napsat.Jsem štastná že mám přátele jaké mám a nikdy bych je za nic neměnila,jsou pro mě vším a já pro Ně také!
08.04.2006 14:40:00 | Gabka