Vláček
Anotace: Jezdíte rádi vlakem?
Zamávejte, jede vláček,
píská, houká, zevluje,
po trati se sotva vleče,
Slunce na něj maluje.
Na trati však někdo leží!
"Podívejte! Nezbeda!"
Válí se tam, očka prázdná,
nezamává, potvora
Za kopečkem zmizel vláček,
ztratil se nám z dohledu,
na kolejích nechal stopu,
strašného to pohledu
Komentáře (0)