O STROSKOTANÍ
Anotace: Detská,dobrodružná...
Nad morom mi pilot vravel.
Myslím , že sa volal Karel.
,,Zober padák , zavri oči,
kto prvý do vody skočí?
Vynechal mi pravý motor.
Mechanik to je ten lotor.
Nenašiel v ňom žiadnu chybu.”
Dopadli sme na veľrybu.
Unáša nás k severu,
No a tak na môjveru,
strašnou diaľkou domov voní,
skončíme jak robinsoni!
Komentáře (5)
Komentujících (5)