AMERICKÝ SEN
Anotace: Detská,na prebudenie...
Amerika ,veľká zem,
za tebou hneď plávať chcem.
Priplávam k tebe aj znakom.
K znaku si dám buchtu s makom.
Sám si plávam cez Atlantik,
nepomáha mi pri tom nik.
V plavkách nemám ani fuka.
Už mi tŕpne ľavá ruka.
Ruplo mi aj v kolene.
Všade vidím tulene.
Pot mi steká po tele,
až som spadol z postele.
Dobré ráno!
Komentáře (4)
Komentujících (4)