Yo soy poeta grande
Anotace: ......kdo umí španělsky, může opravit.....já se začal učit dneska dopoledne
A v pláních na levoboku
A v pláních na pravoboku
Šilhám
A cpu se slovy cizími
Donde estás mi mente?
No sé
A šplhám asi na ararat, na ararat, na ararat
Kecám
Yo soy poeta grande
mento
Komentáře (1)
Komentujících (1)