Já nemůůůžu psát,
já se musím smát...
(s klukama šikmookýma žádná psina není,
pro trochu vtipu nemaj pochopení)
Mourečku, tohle byla vážně třešnička na dortík!!!
30.03.2006 14:21:00 | Cecilka
Nedráždil bych bosou nohou kluky šikmooký.
Pak prožiješ za mřížemi své nejlepší roky.
30.03.2006 10:48:00 | Mourek