CIZÍ RUCE
Cizí ruce
táhnou mě od tebe,
někam pryč,
možná, snad do nebe
Kolik je tam hvězd…???
Nepouští a táhnou,
dál a dál
A to,
co sis vždycky přál…???
sevřel jsi v pěst.
Máš strach
a jediné přání už nemáš,
ale mě
jen marně hledáš..!!
Řekne ti pohřební zvěst.
Přečteno 315x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (2)
Komentujících (2)