Taková
Anotace: taková nicmoc chjo
slza padá na polštář
vyhasnutá svatozář
v dlani držíš minulost
necítíš bolest, jenom zlost
nad tím, co bylo, nad tím, co je
zkroucená cesta do ráje
stoka slibů, bezpředmětných
kaluž vášní, asi slepých
stovky rýmů ohraných
citů trochu přehnaných,
nicotných v tomhle světe lží
Komentáře (2)
Komentujících (2)