Psal se květen
Anotace: Bude tomu tak už za 32 dní
Psal se květen,
země se otvírala
pro květy sněženek,
cvrčci po delším čase
vytáhli housličky a hráli
Rachmaninovy skladby.
Zmizela i poslední vločka sněhu,
zmizela i poslední vzpomínka na uplynulou zimu,
zmizela tma a rampouchy a smutky
a spustil se déšť,
který dopadal na popraskaný tér
v rytmu
valčíku
Rozbušilo mi to srdce
láskou
Přečteno 333x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
Komentáře (2)
Komentujících (2)