zebra v ultrakraji
Anotace: noční session : víno, lubrikant na mýsl
Správná situace, pro správnou náladu
Přenést myšlenku, nebo náladu
Nápady, myšlenky, nálady,
Situace, podněty, stavy,
Zebra v ultrakraji
Zebro, jaká
Jseš ty
TY
Zebro,
Pověz mi
Kde vězí štěstí
V ultrakraji, na výsluní
Já tě teď opustil, ale jen chvíli
Zebřičko odpusť mi, zas naslouchám
Dopověz mi tedy, kde vězí všechno, všady
Komentáře (1)
Komentujících (1)