nechcete zalítnout i k nám ? jsem se nechal naverbovat na mytí oken a strašně mě to se.. :-)))
01.04.2006 12:15:00 | skaj
Na písknutí do chaloupky okamžitě utíkáme,
svědomitě při úklidu naší babě pomáháme.
Mladí vichři tentokráte na vichřici počkají,
kočky ať si za komínem klidně smutně mňoukají.
A ani tak moc písknout nemusí, viď :-)
31.03.2006 11:05:00 | Mourek
Já teda uklízet nebudu. Uklízel jsem předloni a na pár let mi to zase stačí.
To rozhodně, jak by řekla moje úhlavní kamarádka. Docela mě mrzí, že na srazu nebudeš, zrovna tebe bych docela rád poznal. Tak snad někdy příště. Není všem dnům konec a umírat se zatím nechystám.
31.03.2006 09:19:00 | JardaCH
Tak tady Tě poznávám,výborný styl,pouze téma se trochu opakuje,takže 80.
31.03.2006 08:41:00 | Branwen1