Loutkové divadlo
Anotace: už neryjeme držkou v zemi Karle Kryle, teď se topíme ve sračkách...
V pravdu jsme doufali
mnoho let uteklo
jen sliby zůstaly
pravda však daleko
Už zas tam sedí
jen tak mě napadlo
že pravda není
loutkové divadlo
Zas na svém písečku
hrady si stavějí
bohužel z našeho
a nás se neptají
Tahají za nitky
hrají si páni
jeviště v rozkladu
na loutkách šrámy
Jak jim jde o místo
hned každý z nich kašpárek
a loutky lákají
na pivo na párek
Kdo loutky povede
kdo povede kterou
v slibech se předhání
pak na ně serou
Jen loutky dál hynou
a nových není
vždyť dali jim svobodu
tak co loutky chtějí?
...
tak milé loutky
co od pánů bychom chtěly?
věřte že já...
POLIBKY NA PRDELI!!!
Přečteno 698x
Tipy 2
Poslední tipující: Orichi
Komentáře (3)
Komentujících (3)