Anotace: Báseň v pořadí sedmá pro tebe a pro naši neslabnoucí lásku. MIluji tě Věrko má překrásná můj vděk za všechnu krásu jest jen tvůj.
koukám že tady udělali novinku a na bodování musí být člověk přihlášen...tak jsem se milé dítě kvuli tobě tedy přihlásila, abych ti mohla těch 100% dát..zasloužíš si je:-)
04.04.2006 09:44:00 | Marianka
Je těžké hodnotit báseň, co nepatří mně, ale vím, že srdce Tvé se teď moc raduje. Jsem moc ráda za to, jak jsi šťastný a Tvé štěstí Ti moc přeji, protože si ho zasloužíš víc než kdo jiný! Já se Ti hold nikdy nevyrovnám, byl jsi mým učitelem, ale já špatnou žákyní, co našla zalíbení a dobrotu svou v něčem jiném! :-) Mám Tě ráda a jsem moc šťastná, že teď u sebe máme oba dva človíčky, které jsme dlouho hledali!
02.04.2006 17:09:00 | Verčule@
krasne co vic jednou chvili jsem chtela byt tou co ji venujes srdce sve a proto jsem ti dala 100%
02.04.2006 13:30:00 | 89Rosa