Oheň
Anotace: Možná projev mé schizofrenie:)
Stůj chvíli klidně,
A zkus se ponořit do svého nitra,
Jedině tak zjistíš, co spaluje Ti srdce.
Pekelný oheň,
Vnitřní souboj dobra se zlem a…
Ano, dobro vítězí…
Zatím…
Pohlédni do zrcadla…
V očích hřích…
Na rtech smích…
Ne, nesměj se,
copak necítíš…
ten závan…
síry…?
Komentáře (5)
Komentujících (5)