Na nebi je stín, ajo
Na nebi je stín, ajo
Co to je
Co já vim
A kam to všechno spadlo
To tamto všechno
Dyť toho bylo tolik
Výlety a tak
Výlety a víno do hlavy
A vlaky a rohlíky s hořčicí
Kam se poděly
Ležení na střeše
A fajfky pod strání
Kýble na zvracení
Žlutý prsty, ukazováček a prostředník
Ach jo
Komentáře (1)
Komentujících (1)