že prý...
Anotace: Tak mě napadlo v půlce hodiny češtiny... jediný způsob jak zatočit s nudou.. nevěnovat se výkladu:)
Že prý jsou lidé nesobečtí,
tak to se mi vůbec nechce zdát.
Že prý dělaj lidi všechno se ctí,
pardon všichni - já se musím smát.
Že prý všechno dělaj jenom v dobré víře,
teď se můžu jenom ušklíbat.
Všechno podle lidí zmizí v černé díře,
to radši Satana půjdu zulíbat!
Komentáře (1)
Komentujících (1)