Mourečku, nemusel... máš přece vichřici s babou,
a ty postarají se o chásku nevítanou ;o)))
03.04.2006 13:20:00 | Cecilka
Keby som mal vizáž nebo konto jak Bradd Pitt,
určitě bych vypadal o hodně líp.
Mezi děvčaty bych pak šel zákonitě na dračku,
na odhánění musel všude nosit plácačku.
03.04.2006 12:45:00 | Mourek
Keby som vedela prečo?
nemusela by som obedovať lečo!
Uždibovala by som si iba samé dobroty
a netrápil by ma vôbec dojem z roboty.
03.04.2006 11:46:00 | Anny
Ahóój, já myslela, že už budu muset poslat hastrmana,
aby se podíval, co je tam u vás s básníkama :o))
A hlas... ten bych aspoň nějaký brala,
dík studené vodě jsem totiž dneska jen skuhrala... :o)
03.04.2006 11:11:00 | Cecilka
kdybych uměl verše psáti
nemusel by sám dnes spáti
lovil bych na poetiku
slavný bych bych v panoptiku :-)
03.04.2006 11:06:00 | Buližník