Nikdy nestihneš říct všechno,
co ti v mysli bloudí...
snad proto třeba vážit kroky
své životní pouti... :o)
Nemá cenu vyčítat si,
co už se stejně stalo,
tady a teď čeká radost...
(a že jí není málo ;o))
09.04.2006 17:13:00 | Cecilka
Chtít vědět co o na na to
její rada-tvoje zlato
touha vědět,znát
říci mám tě rád.........
1oo%
07.04.2006 18:16:00 | Ayla
No, jsem docela špatně naložená a Tvoje báseň mi moc optimismu nepřidala....
Co dodat, podívám se dál.. a řeknu Ti
07.04.2006 16:56:00 | bionda