REALITA
Anotace: mno tahle básnička asi nedává smysl.....
Den bez noci není den,
realita bez iluzí není sen.
Vlak bez kolejí není nádraží,
ostrov bez vody není pobřeží.
Barva s papírem není kresba,
dopis bez písmen není prosba.
Hlava bez těla není osoba,
sloh ze slovy není osnova.
A co je láska?
To je jen životní sázka...
Komentáře (0)