Večer najviac bolia slzy
tíško sa kotúľajú a vlievajú do mora v srdci
Večer najviac bolia dotyky
keď sa z nich stráca neha
Večer sa svetlo prepadá do tmy
a zvláštne hreje v plameňoch sviečok
Večer sa rodia pochybnosti aj túžby
večer sa prebúdza duša a pozerá sa do okien času
Večery mám najradšej
ležím v húpacej sieti
a pozerám sa ako sa rodia hviezdy