:o) ty teda řádíš..jo já vím že je to jen odkoukané..ale holka,slušná děvčata přes Perlovku nechodí. :o)
04.04.2006 21:40:00 | Guču
Je vidět, že ani slavná Buster Dolly
neseče pouze samé zralé klasy v polích,
kunčofti různí jsou...
A když je třeba břicho bolí
po nacpání se od fazolí,
často i při tom plynujou.
Není všechno zlato, co se třpytí...
04.04.2006 14:41:00 | Mourek
...a jako slavná Dolly
zahraje svoji roli
i s několika koly,
tak znalá lotrovin... ;o))
04.04.2006 07:57:00 | Cecilka