Má lásko
Anotace: ..........................................................
Tvé oči,má lásko
jsou jako vesmírné hlubiny...
A tvůj život,lásko má,
dodnes byl tak nevinný...
Úsměv tvůj,má lásko,
proč na rtech ti umrzl???
Udělám cokoliv,lásko má,
jen abych ho nalezl...
Stírám ti má lásko
Z čela chladný pot...
Zbavím tě,ach zbavím,
těch tolik strašných pout...
Proč upadáš,lásko má,
kam najednou ten spěch???
Na rukou tvé slzy...
Nebo je to krev???
Komentáře (0)