Kurňa, tu dvojí roli - vlastní vnitřní - a tu veřejnou pro lid, tu rozpolcenost osobnosti.. je to tam v barvách.. Mrazilo mě v břiše, v zádech a usmíval jsem se strnulým křečovitým šklebem.. za emoce plná.. :-)
04.04.2006 19:35:00 | Buližník
Tvoje báseň mi připomíná knihu, kterou miluji, takže musím hodnotit kladně:-)
04.04.2006 14:59:00 | semiramis