Anotace: pokračuji ... "reedice" :)
Je sice už dávno "post bellum", ale poznamenám, že mně to nevadilo v nejmenším, ta původní verze. Dokonce bych si klidně připsal poslední verš: "Vždyť já jsem skvělý!", aby se podrthla ta ironie :-)
---
Co se týče slabik, občas dělám zhůvěřilost, že prostě nepočítám jednoslovné předložky ("na", "při"), pokud se mám vejít "do systému".
14.04.2006 10:35:00 | Hary_nš
Já na tom zapracuji ... ale bude složité to vymyslet ... ale "Já na tom dělám, já na tom makám..." :)
05.04.2006 09:48:00 | Obyčejný básník
P.S. Už jsem to přeposlal svýmu tátovi, a jsem zvědav, co mi na tuhle Tvou práci řekne on.
05.04.2006 00:07:00 | MATT
Že bych špatně počítal? Já vím, mělo by to být určitě méně sebeoslavné. Ale ještě se scvrkávám ... dejte mi čas ...
04.04.2006 19:37:00 | Obyčejný básník