Anotace: Dívám se do dálky, na krku korálky...
Mě zase naopak ty korálky na krku zaujaly, jako ornament - možná jsem si představil jiný kus od Tebe napsaný v čajovně - lidi z čajovny s korálky na krku sympatizují mi, a tak.
23.05.2006 23:38:00 | petr.c17
Pěkný, dovedu si to představit jako písničku, aspoň ty první tři sloky mají pěknej rytmus. Jen v té první sloce to "na krku korálky" se mi zdá, že je tam jen proto, aby tam něco bylo, co se tam rýmuje.. No možná se pletu:)Pěknej dník, Euka.
05.04.2006 12:00:00 | Euka