Přesnost ti rozhodně není cizí,
na miskách leží tvoje city ryzí.
A kdo se to s tebou brzy ožení?
Přece ten, který miluje tvoje vážení :)
Děkuji za podporu, jak bude možné, prozradím.
05.04.2006 10:39:00 | Mourek
Máš neskutečnej dar vystihnout ve slovech pocity tak, aby je druzí uměli přečíst... :-)
05.04.2006 10:17:00 | Buližník
...to já, se Zemí spojená,
nemůžu říct, že jsem "paní vážená"... ;o)))
Kouzelná básenka...
05.04.2006 08:53:00 | Cecilka