Anotace: Přece vás dneska neochudím o nějakou svoji "perlu". Tahle je stará a poněkud infantilní. A nemám rád zdrobnělinky.
na tebe mě navedla nausika - že prý jsi byl taky na srazu tak se musím kouknout to víš zvědavec :) no pěkná rýmovačka i sem se pobavil
06.04.2006 18:19:00 | Pavel Kotrba
Souhlasím,je trochu dětská ( vzhledem k tomu, že vím, co opravdu umíš),ale celkem vtipná( na velké větry si musí dát bacha nejen růžička.Nicméně u mě jen 60,doufám, že se nezlobíš(stovku si schovám na nějakou z Tvých nových..už se těším..)
05.04.2006 14:47:00 | Branwen1
v tom vtipu se i zdrobnělinky ztratí..:-DD
(taky je normálně nemusím!!)
05.04.2006 14:37:00 | šuměnka
Zase mě Ceilka předběhla...to ji určitě popoháněla ta vichřice a mě brzdily ty mé roky...pěkně jsi popsal větry i toužení...
05.04.2006 12:43:00 | Hančí