Přestože se zatím setkáváme jen na modrých stránkách a v mejlech, vím... že jsi moje přítelkyně, cítím prostě svým srdcem, že Tě mám moc ráda, a že mi moc dáváš :-) Díky...
28.10.2006 23:26:00 | Levandule
Jsi úžasná ve svých krátkých úvahách a znovu nepřekonatelně pravdivá!
16.05.2006 14:44:00 | Mirka Hedbávná
Tak to je úplně nádherně řečená pravda. Je to možná tím, že láska vzniká jaksi samovolně, proto může v jednom vzniknout, zatímco v tom druhém ne. Kdežto přátelství, to musíme budovat rukou společnou, musíme se v něm tolerovat i chápat, proto je tak důležité.
Básnička úplně skvělá.
10.10.2005 19:37:00 | risik