...o té dani já vím svoje
(jsem veršující ekonom) :o)
láska má vždy váhy dvoje...
zda "možu říct to po našom" ?
směj se, neplač, opusť marné vidiny
"nečeké a vrať se dom"
dřív než přesypou se hodiny
J.C.senior
10.04.2006 16:53:00 | j.c.
To je zvláštní námořnícká náhoda.
Dneska slaví kolega narozky.
Přišel v prouhovaným tričku
a tak jsme mu koupili R U M, no a teď tahle Tvoje básnička.
06.04.2006 12:41:00 | Anny
v těch přesýpacích hodinách se potkáváme...
a navzájem do náruče si padáme...
Hanýsku, tahle je "svátková"... :o)
06.04.2006 07:41:00 | Cecilka