Nový den
Anotace: ...i tak může začínat...
Nový den
Na prsty namotávám si pramínky Tvých vlasů,
voní po šamponu od Avonu.
Svítání,
ptačí zpívání.
Z rádia budí Tě zasněná Epica,
káva v šálku nalitá.
První něžné milování, společné sprchování.
Ráno jsi mi zákuskem - to víš,
láska prochází žaludkem.
Málem bych zapomněl,
přeji Ti krásný nový den! (29. 3. 2006, 8.29 h)
Přečteno 332x
Tipy 2
Poslední tipující: spare
Komentáře (3)
Komentujících (3)