Anotace: ...na každého jednou přijde únava...
Zaláskovaný snílku, máš před sebou ještě kus cesty, postupně si vypracovat svůj styl, nestačí jen erotický náboj, či romantické špitání... Musíš taky hodně číst, hledat si vzory, zkoušet různé styly řazení rýmů, nebo volných veršů.
09.05.2006 11:56:00 | Krtica