Poselství
Vkladám vám duši do dlaní,
vím, že ty ruce budou hřát,
i když jste vlastně neznámí,
umíte dobro darovat.
Takové místo pokladem,
mnohý, co živ, ho nepozná,
i když holduje štědrostem,
vše koupí si a dopřává.
Vkládám vám duši do dlaní
a není zrovna skromností,
vychutnám si to laskání,
tu další z čistých radostí.
Přečteno 526x
Tipy 2
Poslední tipující: Queer
Komentáře (3)
Komentujících (3)