rozjímání
Anotace: ptej se své duše, zda to co jsi je to, čím skutečně chceš být!
řekni mi, co pro tebe znamená mít rád.
Co je láska a proč musíš mi lhát?!
řekni mi, co pro tebe znamená někoho milovat.
Co pro tebe znamená srdce v sázku dát?!
Kolik bolesti musím zažít, abys dal najevo cit.
Kolik krve musím prolít, abys arogantní přestal být?!
Komentáře (1)
Komentujících (1)