Časová prodleva
ČASOVÁ PRODLEVA
Obklopen časem na chvíli se zastavím,
„je snad spěch čas“,podlomily se mi nohy.
Kolena od krve to jak spadla na dlažební kostky,
oděrka na čele dává otázky,
„???“,
kde a v jakou chvíli se tam vzala.
Časová prodleva,
okenní rám,
částečná mozková obrna,
přijít na to – zvládnu to sám !
Podlomily se mi nohy
to jak zeměkoule se pootočila,
čas,pojem doby,
zmateně pobíhá dokola.
Obklopen časem na chvíli se zastavím,
časová prodleva,
částečná mozková obrna,
okenní rám.
Komentáře (2)
Komentujících (2)