Pátek
Večer netrpělivě přešlapoval před divadlem dne…
Na podiu tlačenice
V jevišti snad ještě více
Publikum si žádá
Odhalená ňadra
Večer netrpělivě přešlapovat před divadlem dne…
Přišel jeho čas,odložit kabát,učesat
A pak už se jen smát
Však publikum si žádá víc a víc
Nestačí mu prostý líc
Čeká víc
Večere, lid tě volá v ulicích
je pátek
Dělá mu to vrásky na čele
Tak se přece snaž,večere!
Na pomoc mu spěchá skromný pták
Po obloze stříbrně se tváří
Je to tak
Je to měsíc a ne mrak
Mě,tobě i Frantovi od vedle
Připomíná,že tady dole
Je přece pátek,vole!
Komentáře (0)