Sní se ve dne nebo v noci ?
Až zavřeš oči a budeš spát
myslí na Tebe někdo
kdo má Tě moc a moc rád.
Nech dvířka do svého snu
trošku přivřená
ať může vstoupit
Tvá vysněná
Budeme pak spolu
když spánek nás do snu zvedne
prožívat to
o čem tajně sníme ve dne
Komentáře (1)
Komentujících (1)