Smích vraha
V temné ulici
kde živáčka není,
slzy na líci
nic nezmění.
V temné uličce
tělo nehybně leží,
na jedné lavičce
čas pomalu běží.
V této ulici
vrah se tehdy smál,
další umírá
a on se směje dál.
V době vraždy
ulicí vítr vál,
tak dělo se vždy
když temný lord se smál.
Když vane vítr příliž mrazivý
nastává smrtící čas,
přepadá všechny pocit podivný
a vrah směje se zas.
Komentáře (1)
Komentujících (1)