Adventní rozladění
Anotace: ...zastavte se, prosím Vás!
Je mi smutno
Po kom?
Po lásce, po lidech…
Schází mi láska
Stýská se mi
A lidé jsou tak bezcitní…
Bezhlavě, nepříčetně
Nakupují, šílejí,
Předhánějí se,
Spěchají…
Stůjte přece!
Nebuďte takoví…
Vánoce jsou svátky klidu
a ne předhánění…
Stojím uprostřed rušného náměstí
Sledují Vás
A je mi do pláče.
Ve Vašich obličejích
vidím starost, rozladění
a nikdo mi nevěnuje jediný
pohled, úsměv…
Je mi smutno.
Je mi z Vás na nic..
Komentáře (0)