Anotace: Tahle je od Martina. Nikdy jsem ho neviděla, jen na fotce.Hrávali jsme spolu piškvorky na netu...Potom mi poslal tenhle výtvor a někam se ztratil, bez rozloučení..rád četl básničky, tak snad se tady občas kouká a ozve se mi, protože se mi stýská:o)
Asi nestojíš o komentář, ani k tomu tahle básenka nebyla stvořena, ale musím.. Je to fakt kouzelný.. Nedokážu si život představit jako čtverečkovaný papír 5mmX5mm, do kterého budeme zakreslovat kolečka a KŘÍŽKY..
13.05.2006 00:17:00 | Movinecka
Asi nestojíš o komentář, ani k tomu tahle básenka nebyla stvořena, ale musím.. Je to fakt kouzelný.. Nedokážu si život představit jako čtverečkovaný papír 5mmX5mm, do kterého budeme zakreslovat kolečka a KŘÍŽKY..
13.05.2006 00:16:00 | Movinecka