Zuzi, díky za tvé komentíky.Udělala jsi mi radost.A jen malá poznámka zkus trochu optimismu. Někdy to sice vypadá, že to nikdy nemůže být lepší, ale říkej si,že vždy může být ještě i hůř. A minimálně v tomto ohledu ja pak vše lepší.A piš,piš,piš... budu si to číst..
29.05.2006 18:23:00 | Jin