Volný jako pták...
Anotace: nevím co bych k tomu dodal...
Stojí na okraji vysoké skály,
před paprsky zarudlého slunce
dlaní cloní svůj zrak.
Hledí do dáli a přemýšlí,
jaké by to bylo skočit,
zamávat rukama a leťet jak pták.
Snad byla to náhoda, snad tušení
hlavou mu projela myšlenka a on cítí,
jak tělo zaplavuje euforie vzrušení.
Letí, roztahuje paže a mavá jimi jako křídly...
rozhled... krása... vůně vzduchu...
cítí tu svobodu...
teď je jen svůj...
tma, ticho, nic...
nářek, pláč a slzy...
květiny padají na víko rakve...
dolu do hrobu...
Přečteno 648x
Tipy 2
Poslední tipující: Orichi
Komentáře (0)