SNAD
Anotace: snad a možná a kdyby a aby....jen pokus
Smutek z prázdnoty
Smrt z přesvědčení
Stesk ze samoty
Strach z odpuštění
Náchylnost předsudků
Neštěstí v oblibě
Nesmělost dotyků
Nenávist v sobě
Afekty ve větách
A trochu víry
Amnestie nevěrám
Ať zmizí stíny
Drahocenný čas
Dluh přítomnosti
Dává a chce nás
Dar zvrácenosti
Snad nás změní…
Komentáře (1)
Komentujících (1)