Sen
Anotace: No sen, co chcete víc?:)
Den a noc, noc a den,
stejně to byl jenom sen.
Hvězdy, tma a sladké snění,
vzbudíš se, už nic tu není.
Utéct do snu, to jde lehce,
do reality zpět se nechce.
Někdo snů prožije ještě hodně,
jiný je z nich skoro na dně,
jiný sní svůj poslední,
sní i když se rozední.
Komentáře (1)
Komentujících (1)