Myšlenky
Anotace: Poněkud kratší...
Slunce zvolna za obzor padá,
a ty jsi tak krásná, mladá.
Myslíš na vše co bylo dříve,
těšíš se na to, co zítra přijde,
přemýšlíš nad samotou svou,
i nad touhle prapodivnou tmou,
červánky oblouhou se ženou,
přemýšlíš zachumlaná pod peřinou.
Komentáře (2)
Komentujících (2)