Anotace: Rekněte k čemu??
k čemu ... to aby nebyla na světě nuda a lidi se mohli ptát proč. Jen malá výtka, matka bez dětí, není matka ...
10.04.2006 21:24:00 | Miro Sparkus
Všechno je k něčemu, říká to můj tatka a to je ňákej chlapák, ten toho ví, tak mu budem věřit ne? Básnička je to moc hezká.
09.04.2006 22:28:00 | Miskitka
usměj se, je JARO!!! A s ním i nová naděje, že na své otázky najdeš nové odpovědi! :-))
09.04.2006 18:46:00 | K.a.Z
táhle takhle by ses mohla ptát až někam do nekonečna....
otázky jsou pěkné,ale něco mi chybí.. třeba takový tvůj jako by názor na ně, nebo nějaká odpověď, která by ostatním dala možnost uplatnit svou fantazii....
80
A děkuji za komentíky
09.04.2006 18:26:00 | Kristýna M