Výsměch
Anotace: Ještě teď to ve mě řve......
Břitvou brousím si chrup na ni
Slané chlupy ,žluté cihly v tlamě
Šedé vlasy s pivním mozolem
A pak jednu sloku….
Jednu,kterou opakuje od té doby …
Co zrodily se vnady malé
Malé vnady místo očí
Kočičí úsměv s chlupem pod nosem
Tupé nehty s komickým lotosem
Barová zkroucenina za pultem
Kolohnáta ropušná
Princezna schovala se ve tmě
Had obhájil mé prvenství!
Nedýchá už
Katastrofa pro muže…….
Komentáře (0)